សហគ្រិនកូនកាត់ខ្មែរ-ថៃ បើក​ភោជនីយដ្ឋានឌីមសាំ ក្នុង​​មហិច្ឆតា​បង្កើត Franchise ក្នុងស្រុកឲ្យ​មានស្តង់ដារ​អន្តរជាតិ - TrueID

សហគ្រិនកូនកាត់ខ្មែរ-ថៃ បើក​ភោជនីយដ្ឋានឌីមសាំ ក្នុង​​មហិច្ឆតា​បង្កើត Franchise ក្នុងស្រុកឲ្យ​មានស្តង់ដារ​អន្តរជាតិ

November 2, 2021

ភ្នំពេញ​៖ ភោជនីយដ្ឋានឌីមសាំ ថ្មីមួយ បាន​បើក​ទ្វារទទួលស្វាគមន៍​អ្នក​ចូលចិត្តទទួលទាន​អាហារឌីមសាំ នៅរាជធានីភ្នំពេញកាលពីពេលថ្មីៗនេះ ដោយមាន​ម្ចាស់​ជាសហគ្រិន​វ័យ​ក្មេង​កូនកាត់​ខ្មែរ-ថៃ ដែលមាន​មហិច្ឆតា​លើកកម្ពស់ស្តង់ដារចំណីអាហារ និង​បង្ហាញថាម៉ាកយីហោ​កម្ពុជាក៏​​អាច​ប្រកួត​ប្រជែង​ជាមួយ​ម៉ាកយីហោ​អន្តរជាតិបានដែរ ។

KINBun House ដែលមាន​ទីតាំង​ស្ថិតនៅលើ​មហាវិថី ម៉ៅសេទុងក្បែរ​ស្តុបបូកគោ កណ្ដាលរាជធានី​ភ្នំពេញ ផ្ដោត​សំខាន់​ទៅ​លើ​ការចែករំលែក​បទពិសោធន៍ម្ហូបអាហារ​ជាមួយមិត្តភក្ដិ ​និងគ្រួសារ។ នេះ​បើ​យោងតាម​ស្ថាបនិក​ និង​ម្ចាស់​ភោជនីយដ្ឋាន លោក ថានិសន សេថាស៊ុផាង ។នៅជាប់នឹង​ភោជនីយដ្ឋាន KIN Bun House នេះ​តែម្ដង កាហ្វេ BestCoffee ក៏ត្រៀមខ្លួនបម្រើ​ដល់អតិថិជន​ខណៈពួកគេ​រីករាយ​ទទួលទាន​អាហារ ឌីមសាំ ផងដែរ ។

លោក ថានិសន សេថាស៊ុផាង ហៅ BIG
លោក ថានិសន សេថាស៊ុផាង ហៅ BIG

លោកថានិសន បាន​ថ្លែងថា ៖

លោកថានិសន ដែលមានឈ្មោះក្រៅហៅថា «Big» កើតនៅក្នុងគ្រួសារដែលមានម្ដាយជា​ជនជាតិ​ខ្មែរ​ និង​ឪពុក​ជាជនជាតិថៃដែល​បាន​ប្រកប​មុខរបរ​អាជីវកម្ម​នៅក្នុងប្រទេស​កម្ពុជា​ជាង ៣ទសវត្សរ៍មក​ហើយ ។ លោក Bigបាន​បញ្ចប់​ការសិក្សា​ពី​សាលា Le Cordon Bleu ដែលជា​សាលារៀន​ជំនាញ​ម្ហូប​អាហារ​ដ៏ល្បីល្បាញ​មួយ​នៅលើពិភពលោក ។យោងតាម​លោក Big  ភោជនីយដ្ឋាន KIN Bun House មាន​អត្ថន័យជ្រាលជ្រៅណាស់​ចំពោះរូបលោកនិងមានទំនាក់ទំនង​យ៉ាងជិតស្និទ្ធនឹងក្រុម​គ្រួសាររបស់​លោក ។​

លោកBig លើកឡើង​យ៉ាងដូច្នេះ៖

ហាង KIN Bun House
ហាង KIN Bun House

សហគ្រិន​ស្ត្រីលេចធ្លោ​មួយរូប​នៅកម្ពុជាអ្នកស្រី ជា សុខលាង គឺជា​ស្ថាបនិក​ និង​​ជា​អគ្គនាយិកាក្រុមហ៊ុន ECO Great Mekong Solutions។អ្នកស្រី​បាន​មាន​ប្រសាសន៍ថា អ្នកស្រី​ឧស្សាហ៍​នាំឪពុកម្ដាយ​មកទទួល​ទាន​អាហារ​នៅភោជនីយដ្ឋានKIN Bun House នេះណាស់ ។

អ្នកស្រីជា សុខលាង បានពោល​យ៉ាងដូច្នេះ​អំពី​ KIN Bun House

ហាង KIN Bun House
ហាង KIN Bun House

អ្នកស្រីសុខលាង បាន​បន្ថែមថា៖

មុខម្ហូបនៅក្នុងហាង KIN Bun House
មុខម្ហូបនៅក្នុងហាង KIN Bun House

ភោជនីយដ្ឋាន​ដែលមាន​ទស្សនវិស័យដ៏មហិច្ឆតា

KINBun House មាន​គោលការណ៍ស្នូល​ដ៏គួរឲ្យ​ចាប់អារម្មណ៍៖ គុណភាពភាពងាយស្រួល និងតម្លៃធូរថ្លៃ។ យោងតាមលោក Big ដែល​ជា​ម្ចាស់​ភោជនីយដ្ឋានលោក​ប្ដេជ្ញាធ្វើ​ឲ្យ​អាហារ​ឌីមសាំ​នៅ KIN Bun House មានគុណភាព​តាមស្តង់ដារ​អន្តរជាតិប៉ុន្តែតម្លៃវិញ គឺធូរថ្លៃដែលអ្នកណាៗក៏អាច​ទទួល​ទាន​បានដែរ ។

ភោជនីយដ្ឋាន​នេះ​ មានផែនការដ៏មហិច្ឆតាមួយ​សម្រាប់អនាគតគឺ​ចង់​ប្រែក្លាយខ្លួន​ទៅជា​ម៉ាកយីហោ​ក្នុងស្រុកមួយ​ដែលមាន​ស្តង់ដារ​អន្តរជាតិដែលអាច​លក់សិទ្ធិអាជីវកម្ម franchise បន្ត​ទៅ​កាន់​បណ្ដា​ប្រទេស​ផ្សេងៗទៀត​នៅក្នុង​តំបន់ថែមទៀត​ផង។

លោកBig បាន​និយាយ​យ៉ាងដូច្នេះ​ថា៖

លោក Big បានបន្ថែមទៀតថា៖ 

មុខម្ហូបនៅក្នុងហាង KIN Bun House
មុខម្ហូបនៅក្នុងហាង KIN Bun House

ត្រៀមខ្លួនរួចស្រេចដើម្បីការបើកប្រទេសឡើងវិញ

នៅមុនពេល​នៃការផ្ទុះឡើងនូវជំងឺរាតត្បាតកូវីដ-១៩ វិស័យ​ភោជនីយ​ដ្ឋាន​នៅកម្ពុជា​បាន​រីកលូតលាស់​យ៉ាង​ខ្លាំង ។ ហើយលោក Bigជឿជាក់ថាភ្ញៀវទេសចរ​ និងវិនិយោគិន​ជាច្រើន​​នឹងវិលត្រឡប់​ចូល​មក​កម្ពុជា​សាជាថ្មីនៅពេល​ដែល​ប្រទេសនេះ​បើកឡើង​វិញ បន្ទាប់ពី​ជួបវិបត្តិ​ជំងឺឆ្លង​អស់រយៈពេល​ជិត​២ឆ្នាំ​កន្លងមកដោយសារតែកម្ពុជាមានអត្រាចាក់វ៉ាក់សាំង​ឲ្យ​ប្រជាជនរួចរាល់ខ្ពស់បំផុត​នៅក្នុងតំបន់ ។

លោកBig និយាយថា នៅក្នុងភោជនីយដ្ឋាន KIN Bun House វិធានការ​បង្ការ​ត្រូវបាន​អនុវត្ត​យ៉ាង​ហ្មត់ចត់ជាទីបំផុតដើម្បីប្រយុទ្ធប្រឆាំងនឹងជំងឺឆ្លងរាតត្បាតហើយ​បុគ្គលិកទាំងអស់​សុទ្ធតែទទួលបាន​ការបណ្ដុះបណ្ដាល​ ដើម្បីត្រៀមលក្ខណៈ​សម្រាប់ទទួល​ភ្ញៀវ ​ដែល​នឹង​អញ្ជើញមកច្រើន​កុះករ​នាពេល​ខាងមុខ។

លោកBig និយាយ​យ៉ាងដូច្នេះ​ថា ៖

មុខម្ហូបនៅក្នុងហាង KIN Bun House
មុខម្ហូបនៅក្នុងហាង KIN Bun House
អាន​បន្ថែម
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...