របបអាហារសុខភាព ជាប្រភពនៃវីតាមីន និងសារធាតុរ៉ែដែលរាងកាយត្រូវការ។ ប៉ុន្តែ អំឡុងពេលមានគភ៌ ម៉ាក់ៗអាចនឹងជួបបញ្ហាខ្វះសារធាតុចិញ្ចឹមសំខាន់ៗ ដូចនេះហើយ ការបំពេញបន្ថែមដោយការញ៉ាំអាហារបំប៉នជាក់លាក់ អាចជួយដោះស្រាយបញ្ហានេះបាន។
អំឡុងពេលពពោះ ម៉ាក់ៗត្រូវការអាស៊ីដហ្វូលិក និងជាតិដែកច្រើនជាងធម្មតា៖
ក្រៅពីអាស៊ីដហ្វូលិកនិងជាតិដែក ម៉ាក់ក៏អាចស្វែងរកពពួកវីតាមីនសម្រាប់ស្ត្រីពពោះ ដែលផ្ទុកជាតិកាល់ស្យូម និងវីតាមីនD ដើម្បីពង្រឹងការលូតលាស់ធ្មេញ និងឆ្អឹងរបស់ទារក។ បន្ថែមពីនេះ ពពួកវីតាមីនសម្រាប់ស្ត្រីមានផ្ទៃពោះ ដែលផ្ទុកវីតាមីនC, A, E, B ស័ង្កសី និងអ៊ីយ៉ូតក៏ផ្ដល់គុណប្រយោជន៍ច្រើនដែរ។ យ៉ាងណាមិញ ស្ត្រីពពោះគួរជៀសវាងការញ៉ាំវីតាមីនរក្សាគភ៌ ឬវីតាមីនចម្រុះលើសកម្រិត ពីព្រោះអាចប៉ះពាល់ដល់កូនក្នុងផ្ទៃបាន។ ប្រឹក្សាជាមួយគ្រូពេទ្យដើម្បីដឹងពីវិធីប្រើប្រាស់បានត្រឹមត្រូវ។
ជាធម្មតា យើងគួរញ៉ាំវីតាមីនទាំងនេះមុនមានផ្ទៃពោះ ពីព្រោះប្រព័ន្ធប្រសាទរបស់ទារក ដែលនឹងក្លាយទៅជាខួរក្បាល និងខួរឆ្អឹងខ្នងរបស់អាអូន មានការអភិវឌ្ឍតាំងពីខែដំបូងនៃការពពោះមកម្ល៉េះ ដែលអាចមុនពេលដែលម៉ាក់ដឹងថាខ្លួនមានផ្ទៃពោះទៅទៀត។
ជួនកាល ជាតិដែកអាចបណ្ដាលឲ្យយើងទល់លាមក ហើយដើម្បីបង្ការបញ្ហានេះ យើងគួរ៖
ក្នុងករណីមានសំណួរ ឬមន្ទិលសង្ស័យជុំវិញសុខភាពអ្នក ជម្រើសល្អបំផុត សូមពិគ្រោះ និងប្រឹក្សាយោបល់ផ្ទាល់ជាមួយពេទ្យជំនាញ។ Hello Health Group មិនចេញវេជ្ជបញ្ជា មិនធ្វើរោគវិនិច្ឆ័យ ឬព្យាបាលជូនទេ៕
អត្ថបទផ្ដល់សិទ្ធិដោយ Hello Krupet